Recital Líric 2014

Notícia de la claudigital.cat :

Ellaç

Ja tenim aquí la tercera Temporada Lírica Ciutat de Calella, després de l’èxit de les passades edicions, la Tercera Temporada arriba amb molta força per sorprendre al públic que, sempre fidel, assisteix als diferents espectacles.

L’organització afirma que hi haurà “sorpreses i que es compliran les expectatives” i és que per aquesta edició, s’amplia la varietat dels espectacles sense perdre tot allò que caracteritza la Temporada Lírica.
El concert inaugural d’aquesta tercera Temporada Lírica serà el proper 11 de Maig a les 6 de la Tarda a l’Església de l’Escola Pía; es tracta d’un concert de Tenor i Baríton que ens oferiran Albert Deprius i Toni Marsol juntament amb la pianista Anna Crexells i amb la participació del Cor Harmonia.
En aquest concert es podrà gaudir d’excel·lents àries i duets de les Òperes més importants de Verdi, Puccini, Donizetti o Bizet.  Un inici de Temporada Lírica espectacular!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s