Els tres tenors tornen aquest Juny sota la direcció de Salvador Brotons

La quarta temporada Lírica continua amb un concert homenatge als tres tenors. La organització del festival ha volgut celebrar aquest concert en motiu del 25è aniversari del primer concert dels Tres Tenors (Carreras, Domingo i Pavarotti).

El concert tindrà lloc el proper 13 de Juny al Pati de l’escola Pia i sobre l’escenari hi seran els tenors Josep Fadó, Alex Vicencs i Albert Deprius acompanyats del Cor Harmonia Calellenc i l’Orquestra Simfònica Harmonia, tots ells sota la direcció de Salvador Brotons.

Per la Temporada Lírica ciutat de Calella han passat diversos personatges importants dins trestenorsdefinitiudeltotel món de la música, i en aquesta quarta edició, la organització esta molt contenta de la participació del director Salvador Brotons que ha dirigit els millors espectacles d’arreu del món.

El públic podrà gaudir d’una nit plena de música on sentirà des de Òpera, Sarsuela i cançons Napolitanes i altres temes menys lírics.

La venta d’entrades seran de l’1 al 12 de juny al centre musical Can Salom de 18 a 20h

El Maresme gaudeix d’una Temporada Lírica excepcional

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s