NOTA DE PREMSA PRESENTACIÓ VI TEMPORADA LÍRICA CIUTAT DE CALELLA

NOTA DE PREMSA AJUNTAMENT DE CALELLA

Es presenta la 6a Temporada Lírica Ciutat de Calella

Aquesta nova temporada comptarà amb quatre propostes líriques que es duran a terme durant el llarg de l’any a diferents espais de la ciutat.

fa 19 anys que es va fundar però només en fa sis que es va formalitzar el format de “Temporada Lírica”. Tal i com ha explicat el tinent d’alcaldia responsable de l’Àrea de Ciutadania i Cultura, Xavier Arnijas, “l’objectiu sempre ha estat el de fomentar la cultura i estem molt contents de tornar a portar aquest cicle un any més”.

Cavalleria Rusticana”, els dies 7 i 9 de juliol, el concert “Notte d’Opera” dins del NEC, per Festa Major es celebrarà el concert “Una tarda a Hollywood” i finalitzarà el cicle amb el tradicional concert de valsos i polques “Concert de Cap d’Any”. El director del Cor Harmonia Calellenc, Albert Deprius, ha destacat l’òpera “Cavalleria Rusticana”: “Es tracta de l’òpera per excel·lència del verisme, tota la trama passa en un sol dia i té cinc solistes que porten el pes de la història, a més de la presència del cor on hi ha moments que canten deu veus a la vegada”.

entre 15 i 30 euros: “Gràcies al suport de l’Ajuntament de Calella, podem oferir un espectacle de qualitat que acostuma a ser molt car a preus més assequibles”. Es podran comprar a partir del 2 de maig al telèfon 690.872.715 i a taquilla a partir del 26 de juny de 18 a 20 h.

Calella, 20 d’abril de 2017

Per a més informació, podeu posar-vos en contacte amb:

Lorena Sànchez
Regidora de Comunicació i Noves Tecnologies
de l’Ajuntament de Calella
670 980 828

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s