COMUNICAT ACOSH

Davant dels fets ocorreguts ahir diumenge 1 d’octubre i de la violència amb què van actuar les forces de seguretat de l’Estat Espanyol, des de l’Associació Cor i Orquestra Simfònica Harmonia volem mostrar el nostre rebuig a totes les accions viscudes ahir.

A l’Associació Cor i Orquestra Simfònica Harmonia no creiem en la violència, sí en el poder de la música, per això, dimarts 3 d’octubre no farem el nostre assaig habitual. Sortirem al balcó de Can Salom a les 22h per cantar Els Segadors amb aquells que vulguin unir-se amb les seves veus.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s