COMUNICAT ACOSH

Benvolguts amics,

A causa de l’evolució de la pandèmia del Covid-19 i les conseqüents mesures decretades en aquest estat d’alarma, ens veiem en l’obligació de suspendre indefinidament les funcions de La Tabernera del Puerto, inicialment programades pels dies 8 i 10 de maig. Restem a l’espera de veure com es desenvolupen les mesures de desconfinament per tal de prendre una decisió pel que fa a la resta de produccions de la 9a Temporada Lírica Ciutat de Calella.

Tot i que la nostra intenció és tornar a programar les produccions afectades durant aquesta mateixa temporada, no podem prendre cap decisió a curt termini i, per aquesta raó, us preguem que estigueu a l’espera de noves notícies. Pel que fa a les entrades ja venudes per La Tabernera del Puerto, es procedirà a la devolució dels imports.

En aquests dies d’incertesa, el nostre major desig és el de poder-nos retrobar amb el nostre públic de nou. Seguirem treballant perquè la música lírica pugui tornar a formar part de les vostres vides.

Associació Cor i Orquestra Simfònica Harmonia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s