A RITME DE VALS PER RÀDIO CALELLA TV

Ràdio Calella TV emetrà l’1 de gener el concert de Cap d’Any de valsos, polques i nadales.
CONCERT DE CAP D’ANY

El concert de Cap d’Any del Cor i l’Orquestra Simfònica Harmonia, amb la direcció d’Albert Deprius, es podrà sentir i veure aquest divendres 1 de gener per Ràdio Calella TV, que en va fer l’enregistrament. Se’n farà una doble emissió per ràdio (107.9FM), a les 12h i a les 18h; mentre que l’especial en vídeo s’estrenarà a les 18h a través del portal radiocalellatv.cat i el canal de Ràdio Calella TV.

La formació musical calellenca va oferir un repertori de valsos, polques i nadales; en què no hi van faltar peces obligades com el Vals de l’emperador i el Danubi blau d’Strauss, o l’enèrgica i animada Marxa Radetzky; a més de composicions més nostrades com les nadales de Salvador Brotons.

Van ser tres hores de concert a la Sala Mozart, que novament va penjar el cartell de complet amb un aforament reduït a la meitat per a l’esperat concert del Cor i Orquestra Harmonia de Calella. Si us el vau perdre o voleu reviure’l, aquest divendres en tindreu l’oportunitat gràcies a Ràdio Calella TV.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s