POST DE RÀDIO CALELLA TELEVISIÓ SOBRE LA PRESENTACIÓ DE LA 10a TLCC

El Cor i l’Orquestra Simfònica Harmonia han presentat el cartell de la desena edició del certamen, que recupera algunes propostes que l’any passat es van haver de cancel·lar per la pandèmia.

La programació s’obrirà al maig amb un tastet líric a càrrec dels guanyadors del Premi Conxita Badia; recupera i farà tres representacions de la sarsuela escenificada “La Tabernera del Puerto”; farceix la programació del NEC amb quatre concerts de petit format al Far; i porta una gran gala d’òpera al Parc Dalmau, al juliol, amb l’actuació del Ballet Arrels de Barcelona. Per la Festa Major de la Minerva, es farà a l’envelat de mar la versió concert de la sarsuela “Cançó d’Amor i de Guerra” i per Nadal, el tradicional concert de valsos i polques.

Les entrades es posaran a la venda després de Setmana Santa al portal www.entrapolis.com a preus que van dels 10 als 25€.

El certamen arriba a la desena edició amb un cartell musical molt variat i carregat d’energia i il·lusió després d’un any difícil. Compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calella, que ha reduït la subvenció que hi destina fins els 22.000 euros, i el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal del Maresme.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s