PRESENTACIÓ 11a TEMPORADA LÍRICA CIUTAT DE CALELLA

Presidit per l’alcalde Marc Buch, amb la presència del tinent d’alcalde, Josep Torres i el director artístic de la Temporada Lírica Ciutat de Calella, Albert Deprius.

Després d’un 2020 condicionat per la pandèmia i el confinament estricte, i un 2021 abocat a la difícil represa de l’activitat, l’Associació Cor i Orquestra Simfònica Harmonia encara l’11a Temporada Lírica Ciutat de Calella amb optimisme i confiança plena en la total recuperació de l’activitat musical.

Per aquest motiu, presentem un projecte ambiciós, que incorpora propostes habituals i garantia d’èxit, com Òpera, Gala Lírica, concert de Nadal i diferents produccions de cambra, amb propostes innovadores que ens permetin ampliar la base de públic, com és un concert basat en el repertori de musicals i, d’altra banda, espectacles que incorporen altres disciplines artístiques com la dansa.

Estem convençuts que aquest pròxim 2022 marcarà l’inici d’una nova dècada de Temporada Lírica Ciutat de Calella. Confiem en la consolidació i creixement del nostre projecte, i esperem comptar, un cop més, amb el suport d’institucions públiques i privades per difondre la cultura i, especialment la música, arreu del país.

CICLE DE CAMBRA

Aquest any, i motivats per l’èxit del concert “Tastet Líric” programat el maig de la temporada passada, es planteja recuperar el Cicle de Cambra durant els mesos de primavera del 2022, amb l’objectiu de diversificar l’oferta musical al llarg de l’any. Com a nova proposta, es planteja incloure un espectacle combinant dansa i música. Seran quatre concerts de format reduït amb música de cambra. Quatre concerts de format reduït amb música de cambra durant el mes de maig.

PREU: 15€ per concert, agafant abono tots per 50€.

 • “LA MÚSICA DEL CEL” – MARISSA MARTINS, MEZZOSOPRANO, CLAUDI ARIMANY I EDUARD SANCHEZ, FLAUTES I PEDRO RODRÍGUEZ, CLAVICÈMBAL – DISSABTE, 7 DE MAIG A LES 21H ESCOLA PIA
 • “LES FRONTERES INVISIBLES “ – ROSA MARI RAMÍREZ I MONTSERRAT SERÓ, SOPRANOS I ESTHER PINYOL, ARPA – DISSABTE, 14 DE MAIG 21H ESCOLA PIA
 • “DE BACH A ENNIO MORICONE A 4 CORDES” – NÚRIA CONANGLE, VIOLONCEL – 21H ESCOLA PIA DISSABTE 21 DE MAIG
 • “TOTA UNA VIDA” – LAURA COLL, SOPRANO, ALBERT DEPRIUS, TENOR, MONTSE PUJOL DAHME, PIANO, AIDA DEL CID I ELEONORA MARTÍNEZ, BALLARINES. – 21H SALA MOZART DISSABTE 28 DE MAIG

CATALUNYA CANTA

Concert dedicat a la música i compositors del nostre país. Dissabte, 18 de juny  a les 21 h. Pati Escola Pia de Calella.

LA TRAVIATA

Òpera escenificada de G. Verdi amb els solistes: Tina Gorina (Violeta), Carles Cosías (Alfredo) i Toni Marsol (Germon), el Cor i Orquestra Simfònica Harmonia. Maria Voronkova (Directora d’escena) i Albert Deprius (Director). Funcions:

 • DIVENDRES, 8 DE JULIOL – 21 H SALA MOZART
 • DIUMENGE, 10 DE JULIOL – 19 H SALA MOZART
 • DISSABTE, 16 DE JULIOL – 21 H SALA MOZART

PREUS: 35€ PLATEA – ANFITEATRE: 30€ I 25€ – descompte per a socis

ÒPERA AL PARC

Gala lírica amb tres sopranos i l’Orquestra Simfònica Harmonia. Dissabte 30 de juliol a les 21h. Seguint la tradició de passades temporades, i amb l’objectiu de posar en valor el pulmó de Calella, “Òpera al Parc” vol ser un concert popular, una gala lírica on s’interpretin àries, duets i peces conegudes i estimades pel públic general.

DISSABTE, 30 DE JULIOL A LES 21.30H – PARC DALMAU. PREU: 20€

CLÀSSICA AL NEC FAR DE CALELLA

Concerts de format de cambra al far per complementar l’oferta de música popular del festival Nits d’Estiu a Calella. Una de les propostes és un concert de boleros.

 • DISSABTE, 23 DE JULIOL. “EL COLOR DE LA GUITARRA IBEROAMERICANA” – MARIANA GÓMEZ, GUITARRA CLÀSSICA A LES 21 H. “DUO BROTONS” – HÈCTOR BÁSCONES BROTONS, VIOLONCEL I GERARD SALA, PIANO A LES 22 H
 • DISSABTE, 6 D’AGOST. “SONS D’AQUÍ I D’ALLÀ” – QUINTET AEOLUS – (NÚRIA MONZONIS, FLAUTA; GUIFRE SASTRE, OBOÈ; GUILLEM POL, CLARINET; JUAN CARLOS MÁRQUEZ, FAGOT; PAU RIEDWEG, TROMPA). A LES 21.30H
 • DISSABTE, 13 D’AGOST. “UNA NIT DE BOLEROS” – ALBERT DEPRIUS, TENOR, JOSEP BUFORN, PIANO, MARIANA GÓMEZ, GUITARRA, MARIA LLASTARRY, CONTRABAIX I JAUME YELO, PERSUSSIÓ. A LES 21.30 H

CONCERT DE FESTA MAJOR

Envelat de Calella. Com a novetat, i amb l’objectiu d’ampliar la base de públic i fer un concert popular, es planteja basar el repertori en el món dels musicals, un gènere que representa l’evolució de l’òpera cap a un estil més modern i contemporani. Oferim un concert dedicat a musicals Catalans (Mar i cel, Gaudí, Flor de nit, entre altres). Dos solistes, cor, orquestra i Albert Guinovart al piano.

“UN VIATGE MUSICAL”– CONCERT DEDICAT A MUSICALS CATALANS (MAR I CEL, GAUDÍ, FLOR DE NIT…) DOS SOLISTES, COR, ORQUESTRA I ALBERT GUINOVART AL PIANO- ENVELAT DE CALELLA DISSABTE 24 DE SETEMBRE A LES 18 H.

PREU: 10€

CONCERT DE SANT CECÍLIA

La tradició de celebració de Santa Cecília a Calella va néixer fa més de 100 anys. Com cada any, la nostra formació dona nou alè a aquesta festivitat amb la programació d’un cap de setmana ple d’activitats musicals, on el plat fort és el Concert de Santa Cecília.

 • DIVENDRES 25 DE NOVEMBRE – AUDICIÓ D’ALUMNES DE CANT – ESCOLA PIA 19 H
 • DISSABTE 26 DE NOVEMBRE – CONCERT HOMENATGE A MARIA TERESA SALOM EN MOTIU DEL SEU 100 ANIVERSARI – SALA MOZART 21 H
 • DIUMENGE 27 DE NOVEMBRE – MISSA PONTIFICAL DE PEROSI A LES 12 H A L’ESGLESIA SANTA MARIA

A RITME DE VALS

Tradicional concert simfònic de Nadal amb cor i orquestra. 26 de desembre a les 19h. Teatre Sala Mozart. Seguint amb la tradició de cada any, es programa el concert de Nadal. El seu repertori incorpora noves peces junt amb les obres més interpretades i demanades pel públic, des de valsos fins a nadales modernes, passant per les polques i cançons populars de tot el món.

DILLUNS 26 DE DESEMBRE – SALA MOZART 19 H

PREU: 20€

PROJECTE EDUCATIU I SOCIAL

Cicle de conferències. Realització de conferències gratuïtes al voltant del repertori incorporat a la Temporada Lírica. Aula Musical Continuació de la tradició musical iniciada per la família Salom des de fa més de 100 anys. Col·laboració amb altres entitats de Calella. L’Associació Cor i Orquestra Simfònica Harmonia es presta a col·laborar amb institucions públiques o privades per tal de dur a terme actuacions musicals.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s