FIRA DE CALELLA

Un any més el Cor Harmonia tindrà un estand a la Fira de Calella perquè pugueu conèixer i veure el que la nostra associació realitza any rere any. A més a més també podreu rebre informació de les nostres pròximes actuacions, com fer-vos socis i comprar les entrades dels concerts. Us hi esperem!!

Bona Festa Major de La Minerva!

One thought on “FIRA DE CALELLA

  1. Francesc Abarca 28 Setembre 2022 / 11:14

    Felicitacions pel gran concert del dia 24-2022 a l’embalat. Albert Deprius i el cor Harmonia: Magnífics, fins a arribar a l’Himne del Paral·lel (final). Orquestra simfònica, xapó. Us heu superat i molt. Imagino la immensa feinada i les suors per preparar tot el concert. Sou collonuts, a més de tenir sempre ben disposat un senyor director, bon tenor, de nom Albert Deprius. Salutacions i gràcies.
    Francesc Abarca

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s